Tentipi Cirrus

Tentipi Cirrus er en meget allsidig lavvo, bygget på en måte som gjør den sterk i forhold til både vind og snø, samtidig som den er brukervennlig i forhold til at man kan åpne et stort felt på motsatt side av inngangen, ved behov, samt at den har innvendig regulering av topphatt og pustende duk som er sterkt brannhemmet.
 

STANGTYPER
Cirrus finnes med 2 forskjellige type stangsatser, en pro med tanke på sterk vind og snøtyngder, som er den man bør velge for helårs bruk.  En annen modell er Base, som er raskere å montere, med noe tynnere stenger og en enklere mekanisme, som kan velges om lavvoen ikke skal brukes under sterke vindforhold eller stå oppe hele året og tåle mengder med snø.
Videre finnes flere forskjellige kvaliteter duk.
FORSKJELLIGE TYPER LAVVODUK
I Norge har vi Pro, comfort og base  i størrelsene 20, 28 og 40, men i størrelse 72 har vi bare pro og Comfort. 
Fr pro er vår beste duk både i styrke, impregnering, holdbarhet og brannhemming og anbefales ved helårsbruk, samt på steder med mye vind og vær.
Comfort er en duk som har vært med Tentipi i lang tid, men har ikke dette belegget utenpå som fr pro har.  Den er derfor litt mindre vannbestandig enn pro.
 
Like fullt en sterk lavvoduk.
Base er vår enkleste duk beregnet for rask montering og demontering for kortere arrangementer.  Duken er smidig og sterk, og vi vet at enkelte kunder har latt denne stå oppe hele året i mange år, selv om den ikke er beregnet for det.
KOMBINASJONER
Man kan kombinere forskjellige typer duk og stenger.
Det er mest vanlig å kombinere Pro stenger og pro duk, men noen velger pro stenger og comfort duk også.  Videre velger man helst base stenger og base duk, men noen velger også base stenger og comfort duk.  Vi hjelper deg med å velge riktig til ditt bruk.
 
BYGGE SAMMEN 2 LAVVOER AV CIRRUS
Tentipi er jo meget kjent for å bygge sammen flere lavvoer.  Av typen Cirrus kan man bygge sammen 2 stk ved å sette de store åpningene mot hverandre og bygge lavvoene sammen med sammenbyggingsduker.  Man oppnår da ikke bare dobbelt så stor flate, men mer enn det i bruksflate.Da kan man gå oppreist helt ut i kanten på begge lavvoene og dermed blir bruksflaten mer enn fordoblet.
Man kan også bygge sammen for eksempel en Cirrus 28 og en Cirrus 40. 
MONTERING
Det er enkel montering av Cirrus med medfølgende utstyr for montering.  2 personer monterer gjerne en Cirrus på 1 til 2 timer.  Man får med en monteringsbok med veiledninger til modell pro, og monteringsveiledning hefte til Base modellen.
Cirrus er også en meget egnet modell å bygge på platting med halvvegg (sarg).
Cirrus er 9 kantet og man bygger da et gulv med 9 kanter, samt 9 vegger, hvorav en med dør, og setter lavvoen opp på veggene. 
Da får man ca 2 meter ekstra gulvplass i lavvoen, samt andre fordeler som inngang med tredør, renslig og tørt gulv, og ikke mist så raser det meste av snø av lavvoen og på utsiden av sargen.  Klimaet i lavvoen blir bedre og lavvoen varer lengre.  Tentipi Norge tilbyr å bygge dette ferdig for kundene, eller man kan velge å gjøre jobben selv. 
Tentipi Norge gir deg mål på vegger etc uten kostnad.
 
MÅL PÅ CIRRUS
Cirrus 20 har diameter 650 cm
Cirrus 28 har diameter 730 cm
Cirrus 40 har diameter 825 cm
Cirrus 72 har diameter 1030 cm
 
Ta kontakt med oss og vi hjelper deg å velge riktig Cirrus til ditt prosjekt.
Vi har solgt mest Cirrus til barnehager, skoler, forsvar, event, hoteller, glamping, jaktlag etc etc.